Coaching...

El coaching consisteix en un procés a través de la conversa que permet identificar els recursos del client i posar-los al servei dels seus reptes. Es tracta d’un procés orientat a l’acció en el que el coach acompanya al client a aconseguir els seus objectius.

“El Coaching és un procés d’acompanyament reflexiu i creatiu amb clients que inspira a maximitzar el seu potencial personal i professional.” ICF.

Marina_Puigvert_mpcoaching

Marina Puigvert Colomer

Professional Certified Coach (PCC)  per la International Coach Federation (ICF) i membre de la mateixa organització. Formada en Coaching Ontològic Executiu i Supervisió de Coaches per la Escola Europea de Coaching (EEC), així com certificada en Programació NeuroLingüística (PNL) per l’Associació Espanyola de PNL. Especialitzada per Elaine Aron en Teràpia per Persones Altament Sensibles (PAS) i membre de l’Associació Española de PAS (APASE).

Llicenciada en Farmàcia, estudiant de Psicologia i Master en Indústria Farmacèutica i Parafarmacèutica, la Marina ha treballat més de 10 anys en la Indústria Farmacèutica liderant equips en l’entorn d’Investigació i Desenvolupament (I+D+i) a nivell nacional i internacional. La seva trajectòria professional en aquest sector li aporta coneixements de primera mà sobre la cultura organitzacional, lideratge i gestió del canvi i de l’estrès. Alhora, li va permetre reconectar amb la seva verdadera vocació: ajudar a les persones i als equips; acompanyar-los en el camí per ser millors professionals, a aconseguir els seus reptes, a desenvolupar-se, en definitiva, a créixer. A l’actualitat es dedica plenament al Coaching executiu i personal, posant la seva experiència, coneixements i habilitats al servei dels clients per la consecució dels seus objectius.

Serveis

Per empreses
 • Executive coaching per a directius (reunions tripartites opcionals)
 • Executive coaching per a comandaments intermitjos (reunions tripartites opcionals).
 • Avaluacions 360.
 • Formació sobre comunicació efectiva, storytelling, avaluacions d’objectius, feedback, lideratge i gestió del canvi.

 

Especialment indicat per:

 • Consolidar amb rapidesa i eficàcia noves promocions o canvis d’assignació.
 • Potenciar la fidelització del talent intern.
 • Potenciar el lideratge i la gestió d’equips.
 • Optimitzar la gestió del canvi i la presa de decisions.

Per Particulars
 • Coaching i PNL en sessions individuals en format presencial i/o online.
 • CV Coaching. Preparació de Currículums i d’entrevistes de feina en una única sessió presencial. Més informació
 • Coaching per Persones Altament Sensibles. Més informació
 • Coaching & Walking. Sessions de Coaching individual en entorns naturals únics mentre passegem. Més informació
 • Workshops. Formacions en grups reduïts sobre temes de Desenvolupament personal i autoconeixement relacionats amb el Coaching i la PNL. Pròxima formació

Tots els serveis oferts en 3 idiomes:

Anglès, Castellà i Català

Resultats del Coaching

El coaching accelera la consecució dels objectius del client al proporcionar un major enfoc i consciència de les seves possibilitats d’elecció.

 

Millora en el Rendiment Laboral
70%
Millora en la Gestió Empresarial
61%
Millora en la Gestió del Temps
57%
Millor Efectivitat de l'Equip
51%
Augment de l'Autoconfiança
80%
Millora en les Relacions
73%
Millora en la Comunicació
72%
Millor Equilibri Feina-Vida
67%

Solucions Individuals

No et surten les hores al final del dia?

No apareix el moment per fer el que et ve de gust? Per ser feliç? Descobreix com contribuir més eficaçment en l’equip, l’organització o la família i comença a disfrutar des de ja.

Estancat professionalment?

Somiant amb una feina o ascens que no arriba? Descobreix la millor versió de tu mateix i redefineix els teus objectius professionals.

Et costa prendre decisions? No aconsegueixes complir els objectius que et proposes?

Vols resultats ja? Aconsegueix definir metes que seràs capaç d’assolir sense rendir-te en el procés.

Parlar en públic et genera estrès?

Treballarem les teves capacitats i fortaleses; guanyaràs autenticitat i seguretat en tu mateix.

Vols fer canvis i no saps per on començar?

Redescobreix els teus recursos i planta cara als nous reptes.

 

 

Et costa dir que no?

Si vetlles pels teus interessos, et sents egoista? Aprendràs a comunicar-te amb eficàcia i a relacionar-te positivament.

Què opinen els clients?

“Gràcies Marina.

M’has ajudat a adonar-me, a ser conscient, de totes les possibilitats que tenia. A més m’he sentit acompanyada en un moment tant important per mi.

M’has ajudat a complir dos grans objectius que marquen un abans i un després en tots els àmbits de la meva vida.

Gràcies sempre!”

Natalia Tabella Artista

“Treballar amb la Marina va ser una gran decisió.

Per a mi, era important treballar amb un coach acreditat i amb reputació – ja que no tots els coaches reben la mateixa formació. També buscava específicament un coach amb experiència en el món real corporatiu.

La Marina et manté honest i responsable. Ella et desafiarà quan necessitis ser desafiat i et donarà suport quan necessitis suport. És una excel·lent coach, altament intuïtiva, que té molt per oferir a tot aquell que busqui un canvi professional.

100% recomanat.”

Sian Bennett PR & Communication Director

“Al llarg de la teva vida professional sents la necessitat de sortir de la teva zona de confort i explorar altres vies.

Tens experiència, objectius que has aconseguit gràcies a les teves competències. Però, com poder explicar-ho en el CV y a les entrevistes?

La Marina t’ajuda a ordenar les idees, a conèixer-te millor i sobretot fa fàcil el que sembla impossible.

Gràcies Marina per haver-me acompanyat en aquesta etapa.”

Ana Ramos Marketing & Branding Manager

“Del procés de coaching amb la Marina m’enduc més seguretat a l’hora d’afrontar els conflictes, saber-los portar. Veure que la solució passa per dues persones, que no hi ha un guanyador si no que guanya l’harmonia de l’equip.
També m’ha servit per poder parlar, aconseguir no tenir mala sang al sortir de les reunions i deixar anar els punyals que duia clavats sense adonar-me’n; sortir del bucle del rancor i aconseguir PAU INTERIOR.
Me n’enduc molt, veia molt difícil millorar la situació en un inici, ho veia com trobar una agulla en un paller.
El millor del procés: el com et sents tu, els resultats obtinguts”.

Marcos Resano Director Activitat Empresarial

“La Marina ha sabut retornar-me a la perfecció la imatge de les meves dues cares, una habitada per pors, carències i inseguretats, i l’altra forta, segura de les seves motivacions i objectius, conscient dels seus punts forts i aliats. Tot amb molta delicadesa i proximitat. Amb el pas de les sessions he après a enfrontar-me als meus bloquejos i a dedicar la meva energia a perseguir els meus somnis. Gràcies Marina per acompanyar-me en aquesta etapa del meu procés de canvi.”

Myriam Dufourcq Administrativa Cooperació Internacional, especialitzada en Gènere i Desenvolupament

Tots els canvis estaven a punt de succeir, però no els aconseguia realitzar pel meu compte. Gràcies a la facilitació de la Marina, que em va comprendre a la perfecció des del principi, ha estat possible dur a la vida diària aquests canvis.”

Sergio Alonso Fundador de la Associació pel Desenvolupament dels Bancs de Temps

“Les altres teràpies són com fer pilates o yoga, una sessió amb la Marina és com fer aeròbic.”

Cinta V. Ilustradora i fanzínica

Últimes notícies

No et perdis el pròxim taller!

L’ALTA SENSIBILITAT AL COACHING Aquest taller forma part del cicle de tallers de la Setmana Internacional del Coaching (17-23 Maig 2021) organitzada per ICF a nivell mundial i de forma simultània a més de 140 països, consisteix en donar a conèixer, difondre i  promoure el Coaching Professional de Qualitat a través d’activitats gratuïtes i  obertes al públic en general. Es […]

Per a tu PAS

Tests online: Ets altament sensible? http://personasaltamentesensibles.com/test-de-sensibilidad/ https://hsperson.com/test/highly-sensitive-test/ El teu fill és altament sensible? https://hsperson.com/test/highly-sensitive-child-test/ Ets PAS i t’atrauen les emocions fortes? https://hsperson.com/test/high-sensation-seeking-test/   Documentals: PODcast Catalunya Radio, l’ofici de viure (Català) http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/lofici-de-viure/lofici-de-viure-persones-altament-sensibles/audio/905162/ Documentos TV: sensibilidad a trasluz (Castellà) http://www.rtve.es/alacarta/videos/cronicas/cronicas-sensibilidad-trasluz/3017002/ Sensitive, the untold story (Anglès subtitulat en español), trailer: https://vimeo.com/127411908 Xerrada d’Elaine Aron (2013):  https://soundcloud.com/highlysensitive/elaine_aron_wellington_nz_2013   Llibres: “El Don de la Sensibilidad” d’Elaine Aron. “La […]

Coaching per Persones Altament Sensibles (PAS)

Les Persones amb Alta Sensibilitat (PAS) corresponen a un 15-20% de la població. L’Alta Sensibilitat és un tret de la personalitat innat caracteritzat per: profunditat en el procesament de l’informació facilitat per la sobrestimulació sensibilitat a estímuls sutils reaccions emocionals intenses i empatia Què és el Coaching per PAS? El Coaching per Persones amb Alta Sensibilitat té com a eix […]

Veure totes les notícies
Social-Media-Logos-Weiss_LI
Social-Media-Logos-Weiss_Insta
Social-Media-Logos-Weiss_FB