Política de privacitat

General

La vostra privadesa és important per a nosaltres. La política de MP Coaching és respectar la vostra privadesa en relació amb qualsevol informació que puguem recopilar des de la vostra pàgina web https://www.mpcoaching.es.

Només demanem informació personal quan realment ho necessitem per oferir-li un servei. El recollim mitjançant mitjans legals i justos, amb el vostre coneixement i consentiment. També us deixem saber per què el recollim i com s’utilitzarà.

Només es conserva la informació recopilada durant el temps necessari per proporcionar-li el servei sol·licitat. Quines dades emmagatzemem, protegirem dins de mitjans comercialment acceptables per evitar la pèrdua i el robatori, així com l’accés, la divulgació, la còpia, l’ús o la modificació no autoritzats.

No compartim cap informació d’identificació personal públicament ni amb tercers, excepte quan la llei ho requereixi.

El nostre lloc web pot enllaçar amb llocs externs que no siguin operats per nosaltres. Tingueu en compte que no tenim cap control sobre el contingut i les pràctiques d’aquests llocs, i no podem acceptar la responsabilitat o responsabilitat derivada de les seves respectives polítiques de privadesa.

Sou lliure de rebutjar la nostra sol·licitud de la vostra informació personal, entenent que és possible que no us puguem proporcionar alguns dels vostres serveis desitjats.

El vostre ús continuat del nostre lloc web es considerarà com a acceptació de les nostres pràctiques sobre la privadesa i la informació personal. Si teniu dubtes sobre com gestionarem les dades d’usuari i la informació personal, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Polítiques de privadesa de tercers

La política de privadesa de MP Coaching no s’aplica a altres anunciants ni a llocs web. Per tant, us aconsellem que consulteu les polítiques de privadesa respectives d’aquests servidors d’anuncis de tercers per obtenir informació més detallada. Pot incloure les seves pràctiques i instruccions sobre com renunciar a determinades opcions. Podeu trobar una llista completa d’aquestes polítiques de privadesa i els seus enllaços: Enllaços a la política de privadesa.

Podeu optar per desactivar les galetes a través de les opcions individuals del navegador. Per conèixer informació més detallada sobre la gestió de galetes amb navegadors web específics, es pot trobar als llocs web respectius dels navegadors.

Formulari de contacte

Les dades personals que ens proporcioneu en el context d’aquesta sol·licitud de contacte només s’utilitzaran per respondre a la vostra sol·licitud o contacte i per a l’administració tècnica associada. No es fa la transferència a tercers.

Consentiment

Mitjançant l’ús del nostre lloc web, accepteu la nostra política de privadesa i acceptem els seus termes i condicions.

Aquesta política té efecte a partir de l’1 de gener de 2019.
Generat per GetTerms.io